bastapromet Poručite omiljena pića i grickalice u samo par klikova

U poslednjih par meseci svi smo se uverili da je online poručivanje postalo pravi hit. Ukoliko još uvek niste upoznati kako na lak način možete uživati u omiljenim pićima u vašem domu, onda je ovo pravo mesto za vas.

 

Online kupovina je u poslednje vreme samo dobro donela kupcima. Posebno je korisna opcija kada ne možemo mnogo izlaziti, kretati se, a i kada nam se jednostavno ne da.

 

Online shop ima mnogo prednosti pa i nije čudo što je postao popularan i što će to biti naša budućnost. Ovo su samo neke od prednosti online kupovine:

 

  • Veliki izbor detaljno predstavljenih proizvoda, različite vrste robe koje nudi prodavac. 
  • Robu možete poručiti u bilo koje doba dana ili noći. 
  • Proizvodi se dobijaju na kućnu adresu, a kupci sami biraju način plaćanja.
  • Jednostavnost kupovine gde uz dva - tri klika iz vašeg doma možete dobiti šta god poželite. 

 

Basta promet je uvideo potrebu za online kupovinom pa je sve obradovao svojom odlukom da uvede online poručivanje. Radno vreme objekta za poručivanje je od 7h do 21h, a robu isporučujemo istog dana u skladu sa radnim vremenom. Sve porudžbine primljene nakon isteka radnog vremena objekta, isporučujemo narednog dana.

 

Kako bi kupac bio zadovoljan i odlučio se za samu kupovinu neophodno je da proizvod bude predstavljen realno, sa tačnim cenama, uslovima plaćanja, fotografijom proizvoda itd. 

 

Online poručivanje je odlična opcija ukoliko vam dolazi društvo, a nemate vremena da odete po piće, grickalice. Uz dva-tri klika završite sve i žurka može da počne. Proizvodi mogu stići već istog dana pa su se mnogi ljudi opredelili za ovaj način kupovine. 

 

Da bi ovaj način trgovine funkcionisao, sve mora da bude usklađeno i precizno, od nabavke, preko skladišta, do same dostave. Ukoliko dostava ne funkcioniše kako treba, način plaćanja ili ukoliko kupac ne dobije proizvod koji je tražio, verovatno će se izgubiti i poverenje kupca. 

 

Kod nas možete poručiti više različitih artikala iz bogate ponude. U ponudi su voda, sokovi, žestoka pića, kafa, mlečni proizvodi, grickalice, slatkiši itd. Na jednom mestu možete pronaći sve što vam je potrebno za slavlja, rođendane i sve to možete dobiti na kućnu adresu. Nema odlaska, traženja parkinga, gubljenja vremena, živaca.  Za vas rade drugi. Zar nije i više nego odlično?

 

Uvek postoje akcije pa na sajtu možete pronaći nešto za sebe po jeftinijim cenama. Vaše je samo da odlučite šta želite, šta vam se pije i dostava stiže na vrata. Online porudžbina je definitivno naša budućnost i rekli bismo neka ostane tako jer vidimo samo dobre strane ovog načina kupovine. 

 

Uno Drop logo

liflet važi

od 01.02.2021.

do 28.02.2021.

bastapromet član udruženja distributer pića UnoDrop
Deda Jovina rakija