bastapromet Smršajte ispijanjem divnih napitaka

Skinuli biste višak kilograma i počastili svoj imunitet jednim laganim detoksom pred početak jeseni... ali? Umorni ste od dijeta koje podrazumevaju odricanje od omiljenih namirnica! Ima ih previše i njihovi nazivi zvuče primamljivo, sve dok ne pogledate spisak onoga što zapravo smete da jedete. Uglavnom nema baš onoga što najviše volite! Užurbani način života prilagodio se čak i borbi sa kilogramima i održavanju opšteg zdravlja organizma, te smo bogatiji za veliki broj dijeta koje se baziraju na napicima i njihovom isplaniranom konzumiranju. Mnoge ovakve dijete ne traže da iz svog jelovnika izbacite omiljene namirnice, već samo smanjite njihov unos ili ih zamenite zdravijom varijantom. Na primer, ako volite čokoladu, preporuka je da počnete da jedete crnu, beli hleb zamenite ražanim ili crnim, a umesto gaziranim sokovima, žeđ utolite sokovima od ceđenog voća ili prirodnim sirupima. Napolju se već može osetiti miris pečenih paprika koje će se naći u teglama za ajvar, vazduh miriše drugačije, jesen je na pragu i sve se pirprema za dolazak niskih temperatura, pa to učinite i vi sledećim napicima:

CRNA LIMUNADA

Neobične boje, limunada koja je sve samo ne žuta, pružice vam vrhunsku detoksikaciju i ubrzano gubljenje naslaga sa stomaka.

Za pripremu je potrebno:
4 čaše vode
¼ soka sveže ceđenog limuna
stevija, med ili neki drugi zaslađivač
1 tableta ili ¼ kašičice aktivnog uglja

Sve sastojke pomešajte i po želji dodajte malo leda ili kriške limuna za dekoraciju.


CIMET I KISELA VODA

Peristaltika creva, odnosno, pokreti crevnog kanala koji nam u slučaju da su otežani mogu stvoriti neprijatan osećaj, poboljšaće se nakon ispijanja ovog napitka! Sigurno se se više puta pitali da li je kisela voda štetna? Bez brige, ona je potvrđeno zdrava, ubrzava metabolizam, poboljšava varenje i podstiče gubitak kilograma. Ujutru i uveče, popijte napitak koji sadrži:

1 kašičicu cimeta
1 čašu kisele vode

Nije potrebno da se odričete posebnih namirnica, već samo da one koje odaberete budu zdrave.


LIMUN I KISELA VODA

Iako se može piti sa običnom toplom vodom, mnogi kažu da je ova čuvena dijeta još efektnija sa kiselom vodom. Mali broj kalorija sadržanih u limunu i njegova moć da pri ispijanju izjutra očisti naš organizam od toksina, ubrza metabolizam i varenje, u kombinaciji sa mineralnom vodom istih svojstava pravi je pogodak.
Da probate ovaj napitak nabavite:

1 limun
mineralnu vodu

Svakog jutra, na prazan stomak, popijte čašu tople mineralne vode sa količinom sveže isceđenog limunovog soka koja odgovara vašem ukusu.


Pre nego se odlučite za neki od ovih napitaka, važno je da razmislite da li vam njihovi sastojci odgovaraju. Druga stvar na koju želimo da vas podsetimo je briga o zdravlju, a treća: neke od sastojaka za ove napitke možete pronaći u Basta promet diskontima!

Uno Drop logo

liflet važi

od 01.02.2021.

do 28.02.2021.

bastapromet član udruženja distributer pića UnoDrop
Deda Jovina rakija