bastapromet Pića na koja ste zaboravili, a vratiće vam dobra sećanja

Širok asortiman pića u prodavnicama i specijalizovanim marketima stvara nam samo još veću konfuziju u glavi kada stanemo pred raf i zapitamo se: šta mi se pije? Slična je situacija i kada sa prijateljima sedimo u kafiću ili restoranu. Izbor je uglavnom ono na šta smo već navikli, uobičajen, onaj po kom nas konobari i prodavci verovatno znaju i sa kraja lokala ili prodavnice doviknu: Isto?

Psiholozi kažu da se iz straha od izlaska iz zone komfora uglavnom držimo istih stvari. Da li smo zaista u tome otišli toliko daleko da čak biramo i ista pića, ili smo samo zaboravili da su ona tu? Velika većina nas uglavnom kupuje uvek iste sokove, negaziranu i mineralnu vodu istog proizvođača... tek se sa alkoholnim pićima ponekad odlučimo na „promenu.“ Odgovor nije misteriozan, nema veze sa dubljim psihološkim tumačenjem, niti je vezan za istraživanja. Prost je i jednostavan: zaboravili smo šta nam se sve nudi. Zaboravili smo da biramo i u žurbi, po inerciji, kupujemo iste stvari i iznova se ne odlučujemo da nešto uradimo drugačije, bila to i kupovina pića za svakodnevne ili posebne prilike.

Leti konzumiramo mnogo više tečnosti nego u toku hladnijih godišnjih doba, pa smo, formirajući letnja sniženja, bili inspirisani da sa vama podelimo neka od pića koja svi volimo:

Crni i žuti sok


Bile su glavne zvezde naših kućnih rođendana! Sećate se šarenih šuškavih papira od celofana za pakovanje poklona? Rođendanskih sendviča sa šunkaricom, rendanim barenim jajima, sirom i kiselim krastavcima? A na kraju, sve se to zalije Yu Colom ili narandžom. Priznajte da ste na njih zaboravili! Srećom, možete ih pronaći u našim diskontima.

Sprite


Mnogo pre ekspanzije ostalih gaziranih napitaka, Sprite je bio glavna zvezda! Često smo ga na prvim žurkama i izlascima mešali sa drugim žestokim alkoholnim pićima ili pili u njegovom redovnom izdanju. Simbol je nekog vremena koje je davno iza nas i na mahove se činilo da će ga moći zameniti nova pića egzotičnijih ukusa, ali, dobri stari ukus se ne da!

Coca-Cola u staklenoj ambalaži


Pijemo je i danas, pa smo ovim podsećanjem, priznajemo, malo kontradiktorni! Ipak, pravi ljubitelji najpopularnijeg soka na svetu, složiće se da je ukus Coca-Cole iz staklene ambalaže nezamenljiv. U pitanju je poseban reski ukus! Još je moguće obradovati čula tom nezamenljivom aromom. U Basta prometu imamo ga u malim staklenim bočicama!

Nadamo se da ste čitajući ovaj tekst imali dobra i lepa sećanja i da smo vas nasmejali i oraspoložili! Za slučaj da ste ponovo poželeli ove ukuse, pronađite ih u najbližem diskontu.

 

Uno Drop logo

liflet važi

od 01.02.2021.

do 28.02.2021.

bastapromet član udruženja distributer pića UnoDrop
Deda Jovina rakija