bastapromet Da li kafa koju pijete govori nešto o vašem karakteru?

Čitate li horoskop da bi saznali što više o svom znaku? Ili možda radite natalne karte? Solarne horoskope? I sve to da bi saznali što više o svom karakteru? Da li ste znali da o svom karakteru možete mnogo da saznate shodno kafi koju pijete?

 

Ukoliko niste, hajde da predstavimo koje su to ključne karakteristike vašeg karaktera.

 

Ukoliko ne pijete kafu (ima li vas?!)... ma, sigurni smo da svi, pa makar i jednom nedeljno, popijete šoljicu kafe, vama omiljene.

 

Šta baš ta omiljena šoljica kafe govori o vama?

 

Crna kafa

 

Upoznati smo sa delotvornošću crne kafe – koliko je dobra za zdravlje, za negu kože,... A šta nam ona govori o karakteru? Ko voli domaću, crnu kafu, znači da je tradicionalna osoba, za koju važi parola „uzdaj se u se i u svoje kljuse“. Ne vole da se mešaju u tuđe živote nego su isključivo fokusirani na svoj mikrosvet.

 

Espresso kafa

 

Za ovu kafu se odlučuju oni koji žive brzim tempom. Isto tako, espresso piju oni koji imaju „gust“ dnevni raspored i može se reći da su veoma iskrene osobe – za njih važi ona čuvena, „što na umu to na drumu“. Baš iz tih razloga okružuju ih osobe koje cene njihovu iskrenost jer znaju da će uvek reći istinu, pa ma kakva ona bila.

 

Nes kafa

 

Osobe koje obožavaju sve varijante nes kafe su veoma druželjubive i vode aktivan život: to znači da obožavaju da su u velikom društvu i nije im problem da sklapaju nova prijateljstva. Pravi su timski igrači, kako u poslu tako i u svakom drugom polju života.

 

Kapućino

 

Ukoliko vi ili neko iz vašeg okruženja obožava kapućino, šta to znači? Te osobe su vesele, sanjalice, pravi romantičari. Za njih je život jedna prava avantura i na svet gledaju kroz ružičaste naočare.

 

Kafa bez kofeina

 

Odabir kafe bez kofeina svojstven je onima koji vode brigu o svom zdravlju. To znači da vode računa o svojoj ishrani i svom načinu života. Umereni su u svemu, jer smatraju da je to recept za srećan život.

 

Šta ste saznali o svom karakteru? :)

Uno Drop logo

liflet važi

od 01.02.2021.

do 28.02.2021.

bastapromet član udruženja distributer pića UnoDrop
Deda Jovina rakija