bastapromet Spremni za izazov? Da li ste spremni za neobične kombinacije pića?

Možete li da zamislite kombinaciju viskija sa čajem, ili kafe sa vodkom? Ako ste znatiželjni da isprobate neobične kombinancije pića, onda ste na pravom mestu. U nastavku teksta vam predstavljamo neobične kombinacije pića i nadamo se da ćemo vas inspirisati da spoznate nove ukuse.


Naših 7 predloga za eksperimentisanje:


1.
Špeci

Da li ste čuli do sad za Špeci (Spezi)? Špeci predstavlja sjajan mix Coca-Cole i soka od pomorandže. Ovaj spoj ukusa se na tržištu pojavio nakon Drugog svetskog rata i poreklo vodi iz Nemačke. Tako da, ako pitate Nemce, njima je ovo jedan od omiljenih ukusa. A kako i ne bi bio kad je zaista fenomenalan.


Ako ste do sad pili Coca-Colu sa kriškom pomorandže u čaši i dopalo vam se, onda obavezno sledeći put probajte da dospete i malo soka od pomorandže.

2. Kafa sa vodkom

Odlična kombinacija za sve ljubitelje kafe i alkohola. Ako volite da eksperimentišete sa vašim omiljenim napitkom, onda vam preporučujemo da njen ukus učinite zanimljivijim dodatkom ovog alkoholnog pića. Po želji možete dodati i malo mleka.


Kakav je ukus vodke u kafi? Pa neutralan i osvežavajuć, tako da ne brinite i slobodno se upustite u istraživanje ovog neobičnog miksa.

3. Špricer od jabuke

Šta je prvo što pomislite kad se spomene reč “špricer”? Mi prvo pomislimo na kombinaciju belog vina sa kiselom vodom. Međutim, špricer ne mora biti samo to i ne mora biti uvek alkoholni.

Zato vam dajemo predlog za špricer od jabuke. Radi se o piću koje vodi poreklo iz Nemačke. Posebnu popularnost je dobilo kad se ustanovilo da je klasičan sok od jabuke u kombinaciji sa kiselom vodom mnogo zdraviji.


Kako vam se čini ovaj predlog za bezalkoholni špricer?

4. Viski i čaj

Sve je u balansu, zar ne? To smo mi pomislili kad smo prvi put čuli za ovu neobičnu kombinaciju pića – viski i čaj. Kada je izbor čaja u pitanju, možete uzeti bilo koji, jer u suštini svi daju dobar ukus. U skuvan čaj dodajte viski, a uz to možete i limun, med, začine po želji.

Možete ih piti i kao hladan napitak (dodavanjem leda, kao Kinezi) ili kao topli napitak.

5. Crno vino sa Fantom, Belo vino sa Sprite-om

Da li volite da eksperimentišete pri ispijanju vina, ili težite ka tome da ga pijete bez ikakvih dodataka? Kombinacije sa ovim pićem koje su vam verovatno poznate jesu – crno vino i Coca-Cola, belo vino i kisela voda. No, mi vam dajemo predlog da ih probate sa gaziranim sokovima – Fanta i Sprite. Obe kombinacije su dobar izbor. I ono što je bitno, jako su pitke. A interesantno je to da su ovo mixevi od kojih je mogućnost pojave glavobolje mala.

 

6. Vodka sa cedevitom (ukus limuna)

Volite da pijete vodku? Želite da eksperimentišete i probate je malo drugačiju? Naš predlog je Vodka sa Cedevitom, koja je sa ukusom limuna. Samo pospite prašak Cedevite u čašu već sipane vodke. Kad se to brzo otopi, videćete da će piće imati skoro sličan ukus kao da ste pomešali sa običnim sokom. Svakako vam preporučujemo da probate.

7. Monin sirupi i kafa

Ova pojava dodatka sirupa u kafu pojavila se prvobitno u Americi, pa se proširila i na Evropu. Tako da sada zahvaljujući kombinaciji kvalitetne kafe i slatkastih Monin surupa, kafu možete iskusiti na drugačiji način. Koji god ukus sirupa da odaberete, nećete pogrešiti.

Naša preporuka bi bila ukus Monin Pečeni Lešnik u kombinaciji sa jačim espressom.


Koja vam se neobična kombinacija pića čini najzanimljivijom? :)

Uno Drop logo

liflet važi

od 01.02.2021.

do 28.02.2021.

bastapromet član udruženja distributer pića UnoDrop
Deda Jovina rakija