Blog bastapromet

Da li zaista postoje neke razlike između svetlog i tamnog piva osim onih u boji? Znate li šta je slad i u kojoj meri utiče na ukus piva koje volite da pijete? Pivo je najtraženije alkoholno piće u svakom kafiću i restoranu.

Jedno od najpopularnijih i najstarijih alkoholnih pića na svetu je pivo.

Ljubitelj ste tople čokolade-pročitajte tekst koji smo pripremili za vas i probajte neki od naših predloga kako da ispijanje ovog napitka dobije potpuno nove dimenzije.

Nova godina i novogodišnja noć donosi radost svima. Vreme novih početaka, očekivanja i važnih odluka. Okupljeni sa prijateljima i rodbinom, ispraćamo staru i dočekujemo Novu godinu. Porodična večera ili ručak neka prođe u najlepšem prazničnom raspoloženju

Poslednjih nekoliko decenija konstatno smo zatrpani informacijama koje govore o štetnosti kafe po naš organizam, a da li je zaista tako?

Najviše se priča o belom i crvenom vinu, dok se o roze vinu najmanje govori i najmanje zna. Zahvaljujući svojoj posebnoj aromi, roze vino postaje sve popularnije. Roze vino je jedinstvenog ukusa i mirisa, kao takvo idealno je kao osveženje, aperitiv ili p

Vermut je aromatizovano vino. Proizvodi se od vina u koje se dodaje alkohol, šećerni sirup i prah osušenog aromatičnog lekovitog bilja koje ovom piću daje posebnu aromu.

Tokom letnjih vrućina, bezalkoholno pivo je idealno osvežavajuće piće za sve ljubitelje piva, a koji prilikom toplih dana i vrućina izbegavaju alkohol ili paze na količinu alkohola koji unose.

U poslednje vreme Aperol je sve popularniji. Mnogima nije jasno šta je tačno Aperol i kako je nastao sve poznatiji i traženiji koktel Aperol Spritz. Letnja sezona je u toku, a ovo osvežavajuće piće je savršen izbor za vrele letnje dane i noći, i zato žel

Vino je omiljeno piće mnogih naroda u svetu. Statistika kaže da se najviše ispija crno vino čak 69%, zatim sledi belo i rose. Međutim, mnogi od nas zapravo i ne znaju da pravilnim posluživanjem vina, možemo osetiti njegov pravi i puniji ukus.