bastapromet DOČEK NOVE 2021. GODINE KOD KUĆE

Doček Nove 2021. godine velikom broju ljudi izgledaće mnogo drugačije od prošlogodišnje proslave. Umesto da provedemo noć u gužvama klubova, trgova i kućnih žurki, da bi ostali sigurni i bezbedni u vreme trenutne pandemije, mnogi od nas će se prilagoditi večeri kod kuće sa članovima domaćinstva. Ali samo zato što je ovogodišnji doček Nove godine nešto drugačiji, ne znači da ne može biti jednako svečan, slavljenički i sadržajan kao i prethodnih godina. Uz malo planiranja, 2020. godinu možete u velikom stilu ispratiti baš kod kuće.

 

1. Pripremite novogodišnju večeru

Doček Nove godine u porodičnom okruženju je idealan trenutak da napravite večeru koju svi vole i u kojoj će da uživaju, a koju nemate priliku često praviti.

Srpska trpeza ne prolazi bez predjela u vidu supe, pite i meze. Međutim, ako želite da isprobate nešto drugačije, naš predlog je slana torta. Čar slanih torti je što ih lako možete prilogoditi svačijem ukusu, pa će se tako slana torta sa spanaćem svideti odraslima, dok će ona sa ukusom pizze biti pun pogodak kod dece.

Ako ste već odlučili da uvodite novine, predlažemo da to uradite i za glavno jelo i ovoga puta preskočite klasično pečenje. Pravi je trenutak da isprobate one recepte koje ste davno sačuvali, ali ih još uvek niste spremali. Predlažemo vam da to bude marinirano ili rolovano meso, koje često zahteva duže vreme pripreme, ali kao rezultat dobijate savršen spoj ukusa dostojan novogodišnje noći.

Večeru možete zaokružiti dostupnim svežim i kiselim salatama ili bogatijom ruskom, portugalskom i valdorf salatom.

 

2. Ne zaboravite desert

Završite večeru baš kao što bi i bilo koju drugu - sa desertom ili nekoliko njih. Nepogrešiv izborom su uvek deserti sa čokoladom, kao što su lava kolač, bajadera i razne čokoladne torte. Voćni čizkejk, medenjaci i karamelizovane jabuke su idealne opcije za one koji preferiraju voćne i tradicionalne zimske ukuse.

Slatku ponudu večeri uvek možete upotpuniti kupovnim slatkišima, štedeći tako svoj tud i vreme.

 

3. Praznična pića

Kada je izbor pića u pitanju, ne možete pogrešiti sa 5 najpopularnijih pića za doček Nove godine - pivo, špricer, crveno vino, rakija i votka. Ako ipak želite piće koje će da doprinese novogodišnjem duhu, razmislite o šampanjcu, kuvanom vinu i koktelima. Kir rojal, čokoladni mohito i hot todi su naši predlozi prazničnih koktela u kojima ćete uživati.
Upozorenje: nikako ne preporučujemo mešanje svih pića, držati se jednog ili dva tokom cele večeri je najprihvatljivija opcija. Ne zaboravite da se hidrirate običnom ili mineralnom vodom.

Kada napravite svoj konačan izbor pića, možete ga lako i brzo poručiti putem naše internet prodavnice. Onlajn poručivanje će vam omogućiti da se lakše organizujete, uštedite vreme i izbegnete gužve u vremenu kada su one posebno nepoželjne. 

 

4. Bezalkoholna pića

S obzirom da nisu svi ljubitelji alkohola, ali i da će određeni deo nas provesti novogodišnju noć sa decom, važno je obezbediti i bezalkoholna pića. Voda i veliki izbor negaziranih i gaziranih sokova su uvek dobar i siguran izbor, ali nisu posebno praznični. Bezalkoholni liker od jaja, punč i topla čokolada sa začinima će obogatiti novogodišnju atmosferu za sve prisutne.

 

5. Zabava može da počne

Kada je sve organizovano i spremno, vreme je da zabava počne! Osmislite aktivnosti u kojima svi mogu da učestvuju. Tradicionalno smišljanje novogodišnjih odluka, ples i gledanje novogodišnjeg programa je izbor većine, ali vi imate slobodu da kreirate i prilagodite aktivnosti svojim ukućanima i sebi. Društvene igre, zajedničko kuvanje i priprema koktela, zapisivanje uspomena i karaoke su samo neke od ideja koje će ovaj praznik učiniti posebnim za vas i vašu porodicu. Šta god izaberete, iskoristite ovo vreme da budete zahvalni i uživate u vremenu sa svojim najbližima.

 

Nadamo se da smo vam ovim tekstom pomogli i dali ideje kako da organizujete doček Nove 2021. godine od kuće. Priredite sebi i svojoj porodici nezaboravno iskustvo i uživajte! Srećno planiranje!

 

Uno Drop logo

liflet važi

od 01.02.2021.

do 28.02.2021.

bastapromet član udruženja distributer pića UnoDrop
Deda Jovina rakija