bastapromet Kako pića utiču na naš izgled?

Volite da popijete čašu vina kada se opustite sa društvom? To vam je pun pogodak i pravi izbor. Ipak, niste sigurni koliko će to imati uticaja na vas narednih dana? Donosimo vam nekoliko zanimljivih činjenica koje verovatni niste znali o vašem omiljenom piću.


Svaki izlazak, slavlje, provod ne može proći bez alkoholnih pića. Poznato je da prekomerna količina alkohola negativno utiče na naš organizam, ali postoje i pozitivne strane konzumiranja alkohola. Ukoliko žene vode računa o svojoj koži i ne žele iz tog razloga da konzumiraju alkohol, nema potrebe za tim. Ipak postoje i neke dobre strane tih pića i na sledećoj zabavi slobodno popijte čašu vina.


Tekila, rakija, vodka, pivo, vino su neki od najčešćih izbora alkoholnog pića kod nas.


Rakija

Rakija je naš najpoznatiji napitak koji se nalazi u svakom domaćinstvu i na svakom slavlju. Ovaj napitak ukoliko se pije u ograničenim količinama opušta mišiće i deluje opuštajuće na mozak. Ne sadrži kalorije kao ostala pića, tako da je u tom slučaju bolji izbor od čak i mnogih prirodnih sokova. Jedna čašica dnevno ima pozitivne efekte na zdravlje, snižava holesterol, služi u borbi protiv virusa i bakterija.

Tekila

Ovo piće sadrži manje šećera od drugih alkoholnih pića, a svakako želimo da izbegnemo nepotreban šećer koji loše utiče na naš organizam i kožu.

Pivo

Pivo je posle rakije najčešće piće koje se kod nas koristi. Sadrži antioksidante i ima anti-age učinak na našu kožu. Uz manji postotak alkohola može i više da se popije, te neće izazvati dehidriranu kožu.

Vodka

Vodka je retko piće koje ne sadrži sastojke koji izazivaju mamurluk. Ovo vam je jedno sigurno piće ukoliko želite da izbegnete probleme nakon burne noći. Sadrži malu količinu šećera i soli što je odličan izbor za našu kožu. Problem nastaje jer se uglavnom meša sa drugim koktelima, sokovima, a oni prave problem našoj koži. Ako se odlučite za koju čašicu više ovog pića, sigurni smo da nećete imati problema.

Crno vino

Crno vino je odličan izvor antioksidanata koji povećava nivo dobrog holesterola. Pored ovoga postoje i druge pozitivne strane crnog vina koje utiču na naše zdravlje. Pored piva, vino je jedno od najboljih anti-age napitaka jer smanjuje oštećenje kože od slobodnih radikala zahvaljujući antioksidantima. U svetu se crno vino koristi i u SPA tretmanima. Na sledećoj romantičnoj večeri koja ne može da prođe bez crnog vina obavezno popijte koju čašu.

Kafa

Pored alkoholnih pića, kafa je napitak koji pozitivno utiče na našu kožu. Poznato je da kafa sadrži antioksidante, za koje se tvrdi da pomažu u zaštiti kože od sunčevog oštećenja i smanjuju efekte starenja. Kofein se koristi i u kozmetici, može povećati cirkulaciju krvi u koži.

Ukoliko pravite slavlja, rođendane sigurno su vam potrebna sva ova pića. Imamo odličan način da ih nabavite veoma lako i bez muke. Najbolji i najbrži način je Basta promet shop. Sada imate mogućnost da poručite sva ova pića koja stižu na vašu željenu adresu.

Uživajte na vašim slavljima, u provodima jer umerena konzumacija ovih pića može imati samo dobre efekte na vaše zdravlje i izgled.

Uno Drop logo

liflet važi

od 01.02.2021.

do 28.02.2021.

bastapromet član udruženja distributer pića UnoDrop
Deda Jovina rakija