bastapromet Da li ste za vino ili pivo?

Šta ljubav prema vinu govori o vama, a šta ljubav prema pivu? Omiljeno piće svakako govori mnogo o ličnosti, možda čak i više od horoskopskog znaka. Ako uz svako jelo ili pri druženju sa prijateljima naručite vino ili pivo, pročitajte šta to govori o vama.

 

Ljubitelji „pića bogova“

 

Vino se nekada smatralo vrednijim i od zlata. Prema legendi, bilo je omiljeno piće bogova, pa se stoga i dan danas često naziva tim imenom. Samo imperatori i oni bliski njima su imali mogućnost da uživaju u ovom napitku 10 vekova unazad, ali vrlo brzo i „običan narod“ je uspeo da se domogne vina.

 

Ako se radije odabere vino nego bilo koje drugo piće, to znači da su te osobe pravi romantici i da vole da uživaju u svakom trenutku. Međutim, smatra se da postoji razlika između osoba koje preferiraju crno u odnosu na one koji bi se pre odlučili za čašu belog vina. Crno vino je za one ambiciozne, kojima je posao na prvom mestu. Ukoliko u restoranima i kafićima uočite osobe koje piju belo vino, ono što možete da pretpostavite o njima jeste da su veseli, opušteni i da im zasigurno karijera nije baš na prvom mestu jer smatraju da postoje mnogo vrednije stvari u životu.

 

Osobe koje su ljubitelji belog vina su opuštenije od onih koji piju crno vino, ali „kraljevi spontanosti“ su svakako oni koji više vole kriglu u odnosu na vinsku čašu – naravno, reč je o pivu.

 

Ljubitelji B vitamina

 

Nekada davno pivo nije bilo isključivo "još jedan više" alkoholni napitak – bilo je mnogo više od toga. Smatralo se da je zdravije od vode (!) i stoga su ga pili svi, i oni stariji ali i mladi. Dakle, za ispijanje ovog napitka nije postojala starosna granica. Kada su krenule da niču prve pivare po čitavom svetu (u 21. veku to su pabovi i pivnice) definitivno je pivo postalo omiljeno alkoholno piće.

 

Sa penom il’ bez pene, tamno ili svetlo, nije važno. Važno je da su osobe koje naruče pivo pravi veseljaci, obožavaju dobar provod i nije im važno šta će drugi reći za njih. Svi su mišljenja da je pivo isključivo muško piće, ali to nikako nije tako. Dame ga takođe obožavaju. One koje ga smelo naruče nezavisno od prilike su vrlo svesne sebe, stoički stoje podignute glave i nisu im važni zlokobni komentari da su manje dame jer piju pivo.

 

Sledeći put kada odete u svoj omiljeni ugostiteljski objekat, moći ćete da „pročitate“ one koji za svojim stolom budu pili pivo i vino. Da li ste i vi jedni od njih? :)

 

 

Uno Drop logo

liflet važi

od 01.02.2021.

do 28.02.2021.

bastapromet član udruženja distributer pića UnoDrop
Deda Jovina rakija